Waarom zelf uren in de keuken staan?

Een goede catering in Capelle aan den IJssel, is het halve werk. Ga zelf geen uren meer in de keuken staan als u een personeelsfeest of tuinfeest heeft, maar laat het eten maken door echte topkoks. Wij zorgen ervoor dat uw feest een culinair succes wordt. Wilt u een ontbijt, lunch of buffet? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. U wilt toch ook alleen de beste catering en buffetten in Capelle aan den IJssel?

Verse ontbijt en lunch

Wilt u uw dag goed beginnen met een lekker ontbijt? Maak dan gebruik van onze catering. U krijgt heerlijke verse broodjes, jus d’orange en andere lekkernijen mee in een mand. Als u voor onze ontbijt en/of lunch service in Capelle aan den IJssel kiest, dan kunnen wij het volgende bieden:

  • Diverse belegde broodjes op een schaal
  • Een lunchzak om mee te nemen
  • Een lunchdoos Nijverheid
  • Lunchdoos het Wapen van Degenkamp

Wilt u weten wat voor lekkers en in de lunchpakketten zit van onze catering? Neem dan contact met ons op, of kijk verder op de website.

Onze catering in Capelle aan den IJssel regelt uw buffet

U kunt bij ons ook terecht voor diverse buffetten. U kunt kiezen uit:

  • Koude en warme buffetten
  • Thema buffetten
  • Compleet verzorgde bbq

Wij werken uitsluitend met verse producten en ingrediënten in Capelle aan den IJssel. Onze topkoks bereiden met veel liefde en passie uw gerechten voor. Als u kiest voor een themabuffet, kunt u onder andere Hollandse stamppotten kiezen, party catering, maar ook Spaanse tapas catering. Zo haalt u de zon naar Capelle aan den IJssel. Ook verzorgen wij een barbecue service en een high tea catering. Kortom, er zal bij onze catering voor iedere gast iets lekkers bijzitten.

Kies voor onze service

Wij verzorgen uw catering op locatie. Maar dat is niet alles. Als u voor ons kiest, bieden wij de volgende service in Capelle aan den IJssel:

Catering Capelle aan den IJssel

Gebruikmaken van onze catering?

Wilt u gebruikmaken van onze catering? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wij zullen uw vraag spoedig beantwoorden. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Kies voor een goede service tijdens uw personeelsfeest en kies voor onze catering in Capelle aan den IJssel.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.