Heeft u iets te vieren?

Iets te vieren? Dan is een high tea catering misschien wel iets voor u. Liever niet zelf in de weer met hapjes en drankjes? Het Wapen van Degenkamp verzorgt de catering van A tot Z voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De heerlijkste hapjes en ruime keuze uit theesoorten maken van uw middag een gezellig, smakelijk samenzijn! Informeer eens naar de mogelijkheden van onze catering.

Een gezellige proeverij

Wellicht wilt u uw verjaardag op een originele manier vieren. Of wat dacht u van een babyshower met vriendinnen? Of gewoon een gezellig middagje met collega’s, familie of vrienden? Een high tea is dan bij uitstek geschikt om uw gasten te verrassen. Bij onze high tea catering draait het om gezelligheid en het proeven van allerlei zoet en hartige lekkernijen. Natuurlijk onder het genot van de heerlijkste thee of een kopje koffie. Lijkt het u wat om een high tea te organiseren zonder dat het u zelf een hoop werk en tijd kost? Schakel dan eens de catering van Het Wapen van Degenkamp in. Wij bereiden voor u de heerlijkste hapjes en drankjes en alles wordt op een prachtige manier voor u gepresenteerd.

De mogelijkheden van high tea catering

Onze high tea kan geheel naar uw wens met hapjes en drankjes worden ingevuld. Wij kunnen u op elke gewenste locatie van dienst zijn met onze uitstekende catering. Denk hierbij eens aan:

  • Hartige sandwiches
  • Brownies
  • Cupcakes en gebakjes
  • Bonbons
  • Hartige taartjes
  • Muffins
  • Verse thee en koffie
high tea catering

U zult niets tekort komen!

Het Wapen van Degenkamp is een klantgericht cateringbedrijf en wij nemen u het werk om een etentje of buffet te organiseren zoveel mogelijk uit handen. Met onze catering bent u ervan verzekerd dat de organisatie en het eten in goede handen is en u van uw gasten en een heerlijke maaltijd kunt genieten. Op het gebied van high tea kunnen we daarom ook een geweldige middag voor u neerzetten, waarbij u en uw gasten niets tekort zullen komen!

Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie over de high tea van Het Wapen van Degenkamp? Dat kan! U kunt een offerte op maat aanvragen waarbij wij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen. Ook voor speciale wensen op het gebied van voedselallergieën en vegetarisch eten kunnen wij u van dienst zijn. Bel 06-10179297 voor meer informatie over onze high tea catering.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.