Gezellig koken met een groep vrienden?

Wilt u een leuke activiteit organiseren voor uw vriendengroep of collega’s? Kies dan voor een kookworkshop van Het Wapen van Degenkamp. Onder het genot van een drankje maakt u samen met onze experts de lekkerste gerechten. U leert de fijne kneepjes van het vak en u zult zelf kunnen genieten van het resultaat! Wie wil er nou niet meedoen aan een kookworkshop?

Wij verzorgen een kookworkshop in de omgeving van Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Berkel, Gouda, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Nieuwekerk aan de IJssel en Pijnacker.

Een workshop voor iedereen

Wij organiseren kookworkshops voor iedereen. Jong en oud kan genieten van het heerlijke eten. Wilt u een vrijgezellenfeest, verjaardag, of ander feest op een bijzondere manier vieren, kies dan voor onze kookworkshop. Onder begeleiding van een professionele kok leert u koken als een echte kok. Wilt u bijvoorbeeld tapas maken, of wilt u voor een echt Hollandse pot gaan? Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij stellen een heerlijk menu voor u samen waar iedereen van kan genieten tijdens de workshop.

Catering Berkel

Wat kunt u verwachten van onze workshop

Als u voor onze kookworkshop kiest, maakt u een compleet diner met een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarnaast maakt u nog verschillende amuses. Onze koks zorgen ervoor dat het een smakelijk diner gaat worden. Voordat we beginnen zullen we een aantal huisregels met u doornemen omdat er ook rekening moet worden gehouden met de hygiëne in de keuken. Heeft u vragen? Stel ze gerust ook de kok. Wij vertellen graag over ons vak!

Waarom een kookworkshop ons volgen?

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon met vrienden bij elkaar zijn? Dan is een kookworkshop ideaal. U:

  • Doet aan teambuilding door nauw met elkaar samen te werken
  • Kookt onder begeleiding van een professionele kok
  • Kookt alleen met verse producten
  • Kunt zelf het menu samenstellen
  • Kookt in een professionele kookstudio, waar grote groepen terecht kunnen
  • Betaalt een zeer scherpe prijs

Workshop bij ons boeken?

Wilt u graag een kookworkshop bij ons volgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u bijvoorbeeld op locatie koken, of komt u bij ons langs? U kunt ons telefonisch bereiken via 0610179297 of via de e-mail op info@wapenvandegenkamp.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen. Zo weet u precies wat de workshop gaat kosten. Het Wapen van Degenkamp verzorgt uw kookworkshop!

Wij verzorgen een kookworkshop in de omgeving van Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Berkel, Gouda, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Nieuwekerk aan de IJssel en Pijnacker.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.