Al sinds 1866 een begrip

Het wapen van Degenkamp is al sinds 1866 een begrip in Rotterdam en omgeving. Die naam hebben we op weten te bouwen aan de hand van de kwaliteit van onze gerechten en onbegrensde mogelijkheden. Niets is ons te gek en we zullen er dan ook altijd alles aan doen om uw feest of speciale gelegenheid nog net even dat beetje extra te bieden. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw feest niet snel vergeten zal worden.

Voor onze buffetten en culinaire arrangementen maken we uiteraard gebruik van de beste ingrediënten. Op basis hiervan werken we met passie aan de meest uiteenlopende gerechten. We zorgen er niet alleen voor dat deze heerlijk smaken, maar ook wat betreft de opmaak zullen deze gerechten niets tekort komen. Ondanks dat het bijna zonde is om de gerechten te proberen zult u zo kunnen genieten van de heerlijke culinaire arrangementen.

U vindt ons in Rotterdam, maar kunt daarnaast natuurlijk ook voor uw feest of speciale gelegenheid bij ons terecht. We bespreken graag met u de mogelijkheden om zo samen tot een geslaagde dag te komen waarbij het culinaire aspect in uitstekende handen is.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.