Genieten van heerlijke wijnen

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest en wilt u een origineel uitje? Kies dan voor onze wijnproeverij. Wij komen graag bij u op locatie om onze heerlijke wijnen te laten proeven. Onze vinologen kunnen u de beste wijnen laten proeven. Elke wijn heeft zijn eigen verhaal en dat wordt u ook verteld. U kiest toch ook voor onze wijnproeverij?

Wat leert u bij een proeverij?

Lekkere wijn is voor iedereen weer anders. De één houdt van een fruitig wijntje, de andere houdt juist van een zuurdere smaak. Bij onze proeverij komen verschillende smaken aan bod. We beginnen eerst met een korte introductie. U leert bij ons uw smaak verder te ontdekken. Daarnaast bespreken wij bij de wijnproeverij de techniek van het proeven. Zo kunt u nog meer leren genieten van de mooie wijnen. Om de smaak te neutraliseren worden er verschillende hapjes geserveerd. U kunt dus genieten van heerlijke wijn en diverse hapjes bij onze wijnproeverij.

Kies voor onze wijnproeverij

Wilt u genieten van diverse soorten wijnen? Kies dan voor onze wijnproeverij. Wij bieden het volgende aan:

  • Proeverij op locatie. Wij komen graag naar u toe
  • U kunt ook op onze locatie in Dordrecht komen genieten van wijnen
  • Het maximaal aantal personen die kunnen deelnemen is 12
  • De lekkerste wijnen voor u
  • Een workshop tegen een scherpe prijs
  • Vakkundige uitleg van onze vinologen
wijnproeverij

Goede wijn kopen?

Heeft u een mooie wijn geproefd bij onze wijnproeverij en heeft u wel interesse in een fles? Het is mogelijk om bij ons ook wijnen op locatie te kopen. Onze vinoloog heeft altijd enkele flessen wijn bij zich voor de verkoop. Wilt u meer informatie over de specifieke wijn? Ook dat is mogelijk. Wij informeren u graag over de wijnen die wij hebben, zodat u zeker weet dat u met de lekkerste naar huis gaat.

Reserveer nu

Wilt u graag een wijnproeverij reserveren? Dat kan. Neem gerust contact met ons op, ook als u nog vragen heeft. Wij zijn te bereiken via 0610179297 of via de e-mail op info@wapenvandegenkamp.nl. Een offerte aanvragen is ook mogelijk. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Geef uw wensen door en wij maken een passende offerte. U kiest toch ook voor onze wijnproeverij?

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.