De catering voor uw bedrijf uit handen

Niets is prettiger om de bedrijfscatering aan een professioneel bedrijf over te laten. Bijkletsen met collega’s, een moment van rust tijdens een lekkere gezonde lunch. Lekker eten draagt bij aan de effectiviteit van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. En laat dat nu hetgeen zijn waar Het Wapen van Degenkamp u mee van dienst kan zijn.

Een uitgebreid arrangement

De laatste jaren is de vraag naar bedrijfscatering toegenomen. Of het nu gaat om personeelsfeesten, teamuitjes of recepties: ook bedrijven vinden het prettig om niet zelf in de weer te hoeven met hapjes en drankjes. U wilt u bij een dergelijke gelegenheid richten op uw personeel en gasten. Dit snappen wij bij Het Wapen van Degenkamp als geen ander en nemen de verzorging van uw bedrijfscatering dan ook graag uit uw handen. U heeft op deze manier de mogelijkheid om uw gasten van de heerlijkste gerechten te voorzien zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen. Wij hebben dan ook een uitgebreid arrangement aan mogelijkheden die voor uw bedrijfscatering kunnen worden geregeld.

Jarenlange ervaring met bedrijfscatering

Het Wapen van Degenkamp bestaat al meer dan 125 jaar. Door deze jarenlange ervaring zijn wij dan ook met recht een begrip op het gebied van onder andere bedrijfscatering. Ons bedrijf doet altijd haar uiterste best om van uw feest of bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt bij ons niet alleen uitgaan van gastronomische hoogstandjes en explosieve smaken, maar ook ook de opmaak van de gerechten komt niets tekort. Het oog wil immers ook wat! Het is haast zonde om van onze gerechten te gaan eten…

Catering Bergschenhoek

Hoe wij u van dienst kunnen zijn

Op het gebied van bedrijfscatering kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Bekijk hieronder eens een greep uit de mogelijkheden en redenen waarom u met Het Wapen van Degenkamp een juiste keuze maakt:

  • Personeelsfeesten
  • Teamuitjes
  • Vergaderingen en meetings
  • Op elke gewenste locatie
  • Alleen verse producten
  • Bereid door de beste koks

Offerte aanvragen?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw bedrijfscatering uit handen kan nemen en uw personeel een onvergetelijke culinaire avond kan laten beleven? Neem dan eens contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Bel op 06-10179297 en informeer naar onze bedrijfscatering.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.