Genieten van heerlijk eten en goede muziek

Wilt u graag uw personeel verwennen met een gezellig personeelsfeest? Het Wapen van Degenkamp verzorgt voor u de catering op locatie. Wij zijn al ruim 125 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving. Lekker eten vinden wij ontzetten belangrijk en daarom koken al onze koks ook met heel veel passie. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest aan niets zal ontbreken. U kiest toch ook voor onze catering?

Onze buffetten op uw personeelsfeest

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten buffetten. Zo weet u zeker dat er voor ieder op uw personeelsfeest wat lekkers te eten bij zit. Wij maken onder andere koude en warme buffetten. Als u kiest voor een koud buffet krijgt u verschillende soorten salades en vis voorgeschoteld. Natuurlijk ontbreekt het stokbrood met verse kruidenboter niet. U kunt ook kiezen voor een thema buffet. Uw gasten op het personeelsfeest kunnen dan genieten van heerlijke Spaanse tapas, zodat u de Spaanse zon een beetje naar Nederland haalt! Geef uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag.

Catering Bergschenhoek

Kies voor onze service

Naast buffetten en grote maaltijden kunnen wij ook kleine hapjes maken voor uw personeelsfeest. Geniet van onze heerlijke party catering op locatie. Maar dat is niet alles, als u voor ons kiest krijgt u het volgende:

  • Buffetten en hapjes gemaakt van verse producten
  • Bereiding door topkoks
  • Catering op de door u gekozen locatie
  • Wij kunnen ook uw feest aankleden met een partytent
  • Ook tafelaankleding is mogelijk
  • Goede prijzen voor grote groepen
  • Wij houden van snelle en heldere communicatie
  • Ook ontbijt en lunch mogelijk bij uw personeelsfeest

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij ons ontbijt en de lunch? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op. Wij nemen graag de organisatie van uw personeelsfeest op het gebied van eten uit uw handen.

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u meer weten over onze service voor uw personeelsfeest? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Kies voor de beste catering op uw personeelsfeest en kies voor Het Wapen van Degenkamp!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.