Verras uw gasten met een lekkere lunch

Zoekt u een lunch service die op locatie verse broodjes bezorgd? Het Wapen van Degenkamp heeft een ruim aanbod aan lunches. Wilt u een mooi gedekte tafel op locatie, of gaat u voor een broodpakket voor onderweg? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij zullen heerlijke broodjes voor u maken. Met 125 jaar vakmanschap op zak weten wij wel hoe we uw gasten met eten kunnen verwennen. U kiest toch ook voor onze service?

Lunch service op locatie of voor onderweg

Een prachtig gedekte tafel op locatie? Of wilt u een lekkere lunch meenemen voor onderweg? Bij ons is alles mogelijk. Liefde gaat door de maag en wij maken onze broodjes met veel passie klaar. Wij hopen dat u dit ook kunt proeven! Onze service biedt het volgende:

  • Verse belegde broodjes op een schaal
  • Een lunchzak om mee te nemen
  • Lunchdoos Nijverheid
  • Lunchdoos Het Wapen van Degenkamp

De lunch om mee te nemen is er van eenvoudig tot zeer luxe. U krijgt onder andere verse broodjes, diverse soorten beleg en drinken. Wilt u weten wat er precies in de lunchboxen zit van onze service? De verschillende lunchpakketten hebben wij beschreven op onze website.

Lunch service

Liefde gaat door de maag

Ze zeggen het: liefde gaat door de maag. Onze topkoks bereiden de lunch met passie voor. Wij hopen dat u dit kunt proeven in de heerlijke broodjes! Als u voor onze lunch service kiest, bieden wij het volgende:

  • Verse ingredi├źnten in de lunchzak
  • Bereiding door de beste koks
  • Goede prijzen voor onze service
  • Wij bereiden voor grote groepen mensen
  • Ook lunch op locatie mogelijk

Het zal uw gasten aan niets ontbreken. Wij garanderen u dat iedereen zal genieten van heerlijke broodjes met verse producten.

Regel nu een heerlijke lunch!

Bent u enthousiast over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Maak uw gasten gelukkig en bestel onze lunch service!

Copyright ┬ę 2019 Het wapen van Degenkamp.