Liefde gaat door de maag

Heeft u binnenkort een bruiloft en zoekt u een catering in Zoetermeer die heerlijk kan koken voor u en uw gasten? Dan bent u bij Het Wapen van Degenkamp aan het juiste adres. Liefde gaat door de maag en daarom zullen wij ons uiterste best voor u doen. Wij werken alleen met verse producten en ingrediënten. Onze catering kunt u ook inschakelen als u een personeelsfeest heeft, bedrijfsuitje, tuinfeest of een ander feest. Sta niet langer zelf uren in de keuken, maar laat ons uw maaltijden in Zoetermeer bereiden.

De beste catering in Zoetermeer

Heeft u een personeelsfeest en wilt u een heerlijke lunch laten verzorgen? Onze koks staan voor u klaar als het gaat om catering in Zoetermeer. Met al ruim 125 jaar ervaring op zak, zullen wij ervoor zorgen dat uw gasten aan niets zal ontbreken. Bij ons kunt u terecht voor de volgende service:

Catering Nieuwekerk aan de IJssel

Wilt u bijvoorbeeld uw tuinfeest of bruiloft in Spaanse sferen vieren? Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Zo kunnen wij een heerlijke tapas catering of een verzorgde barbecue service voor u regelen in Zoetermeer. Ook een high tea catering behoort tot onze mogelijkheden. Wilt u meer informatie over verschillende culinaire arrangementen? Neem dan contact met ons op.

Onze service voor u

Wilt u champagne bij de ontbijtservice, een mooi aangeklede tafel, een partytent of heeft u andere wensen? Onze catering neemt graag de volledige organisatie van uw feest uit handen. Wij zullen ervoor zorgen dat het een geslaagd feest wordt, waar onze culinaire kwaliteiten centraal staan. Wij bieden voor u in Zoetermeer:

  • Catering op locatie in Zoetermeer
  • Werken met verse producten
  • Goede service tegen een scherpe prijs
  • Heldere communicatie

Meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op.

Workshop volgen?

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een workshop in Zoetermeer te volgen. Zo hebben wij de beste wijnen voor u die u kunt proeven in de wijnproeverij. Onze mensen zullen u alles vertellen over de merken en smaken. Houd u van koken? Dan kunt u de kookworkshop volgen. Wij verzorgen de volledige catering op locatie zodat u zelf aan de slag kan om een heerlijke maaltijd te maken.

Mail ons met uw vragen

Heeft u vragen over de catering of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0610179297 of via de e-mail op info@wapenvandegenkamp.nl. Twijfel niet langer en maak gebruik van onze catering in Zoetermeer!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.