Heerlijk eten op locatie

Zoekt u een catering in Rotterdam die werkt met verse producten en ingrediënten? Het Wapen van Degenkamp staat voor u klaar. Al 125 jaar staan onze mensen voor u in de keuken om de meest heerlijke buffetten te maken. Wilt u graag een ontbijt op locatie met champagne en een bos bloemen? Of wilt u juist een culinair arrangement of een compleet verzorgde bbq? Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Wij zijn uw catering aan huis in Rotterdam.

Catering in Rotterdam

Heeft u een personeelsfeest, tuinfeest een receptie of een trouwerij in Rotterdam? Dan kan een heerlijke catering niet ontbreken. Als u voor ons kiest, nemen wij een hoop zorgen uit handen. U hoeft namelijk niet zelf in de keuken te staan, maar de hapjes worden voor u door de beste koks gemaakt. Wij verzorgen de catering tot in de puntjes. Zo wordt de ruimte door ons naar uw wensen ingericht. Onze gerechten worden met passie bereid en wij zorgen ervoor dat u gasten aan niets ontbreekt in Rotterdam.

Een ruime keuze uit buffetten

Zoekt u een goede catering in Rotterdam? Dan bent u bij Het Wapen van Degenkamp aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met de beste producten. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende service:

Catering Capelle aan den IJssel

Wilt u graag een culinair arrangement in Rotterdam? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Onze mensen kunnen voor u gerechten uit de Spaanse keuken maken, maar ook Hollandse stamppotten zijn mogelijk bij onze bedrijfscatering. Uw gasten hebben een ruime keuze omdat wij verschillende hapjes leveren. Wilt u meer weten over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de thema buffetten.

Bel ons gerust

Wilt u graag gebruikmaken van onze catering (aan huis)? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0610179297. U kunt ook altijd uw vraag mailen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wilt u weten wat de catering of het organiseren van een wijnproeverij gaat kosten in Rotterdam? Wij kunnen een offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Kiest u ook voor onze catering in Rotterdam?

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.