Wij zijn expert in catering

Zoekt u een goede catering aan huis in Pijnacker die uitsluitend bestaat uit verse producten en ingrediënten? Neem dan contact op het Het Wapen van Degenkamp en geniet van de meest uiteenlopende culinaire arrangementen. Al 125 jaar zijn wij een begrip in Rotterdam en omgeving als het gaat om het regelen van uw bedrijfscatering of buffetten op een bruiloft of personeelsfeest. Wij zorgen voor net dat beetje extra service in de catering, zodat uw gasten het feest niet snel zullen vergeten. U kiest toch ook voor ons?

Van lunch tot buffet

Wilt u graag een breakfast catering of een lopend buffet regelen voor uw feest? Het Wapen van Degenkamp neemt uw zorgen uit handen en regelt de catering in Pijnacker. U hoeft geen uren meer in de keuken te staan, dat doen wij voor u. U kunt bij ons terecht voor de volgende buffetten en service in Pijnacker:

  • Ontbijt service
  • Lunch service
  • Koude en warme buffetten
  • Thema buffetten (zoals tapas of high tea catering)
  • Party catering
  • Barbecue service / catering

Heeft u speciale wensen voor bijvoorbeeld uw ontbijt in Pijnacker? Wilt u bijvoorbeeld een verzorgde bbq? Laat het aan ons weten en wij nemen al uw wensen en eisen mee in de bereiding. Wij kunnen ook speciale verzoeken inwilligen zoals het leveren van champagne of een grote bos bloemen bij de catering.

Wilt u een workshop organiseren?

Wij regelen niet alleen de catering, maar wij verzorgen ook diverse workshops in Pijnacker. Wilt u een origineel bedrijfsuitje regelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een wijnproeverij. Onze vakmensen zullen de gasten alle weetjes over wijn vertellen en ze veel wijn laten proeven. Duikt u liever de keuken in om een heerlijke maaltijd te bereiden? Bij ons kunt u ook een kookworkshop volgen. Samen met onze koks maakt u een heerlijke maaltijd in Pijnacker.

Catering Capelle aan den IJssel

Als u voor onze catering kiest, dan zorgen wij ervoor dat uw ontbijt, lunch en diner aan niets zal ontbreken. Wij werken met de beste koks die het eten met veel passie bereiden. Daarnaast:

  • Bieden wij goede service tegen scherpe prijzen
  • Leveren wij aan huis in Pijnacker
  • Werken wij uitsluitend met verse producten
  • Luisteren wij graag naar de wensen van de klant

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze catering of workshops? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0610179297 of via info@wapenvandegenkamp.nl. Onze medewerkers zullen u snel te woord staan. Schakel ons in als u goede catering in Pijnacker zoekt!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.