Heerlijk eten op uw bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest of bruiloft en zoekt u een catering in Nieuwerkerk aan de IJssel? Zoek niet verder en neem contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij zijn al ruim 125 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving als het gaat om catering. Kiest u voor een tapas catering of een culinair arrangement? Of gaat u toch voor een compleet verzorgde barbecue service? Onze topkoks zullen ervoor zorgen dat het uw gasten in Nieuwerkerk aan de IJssel aan niets zal ontbreken. U kiest toch ook voor onze catering en diverse buffetten?

Catering en party catering in Nieuwerkerk aan de IJssel

Wilt u een onbezorgd personeelsfeest, tuinfeest, trouwerij of receptie geven zonder dat u zelf uren in de keuken staat? Wij staan voor u klaar om de meest heerlijke gerechten te maken. Geef de catering van uw feest in Nieuwerkerk aan de IJssel uit handen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes zoals:

  • Ontbijt (Vraag naar de breakfast catering)
  • Lunch service
  • Heerlijke warme en koude buffetten

Van een mooi gedekte tafel, eten bereid met passie en verse producten tot prachtig serviesgoed. Bij ons kan het allemaal. Geef uw eisen en wensen van de catering aan ons door en wij gaan voor u aan de slag voor de beste catering aan huis van Nieuwerkerk aan de IJssel.

Culinaire arrangementen om de vingers bij af te likken

Wilt u een thema avond organiseren in Nieuwerkerk aan de IJssel? Wij kunnen voor u bijvoorbeeld de Spaanse zon in huis halen door te kiezen voor het thema buffet Spaans. Uw gasten zullen genieten van heerlijke tapas hapjes en andere Spaanse lekkernijen van onze catering. U kunt ook kiezen voor een Hollandse avond met heerlijke stamppotten. Of wat dacht u van een high tea catering in Nieuwerkerk aan de IJssel? Er zal voor iedere gast wat lekkers bijzitten.

Catering Nieuwekerk aan de IJssel

Wijnproeven of zelf koken?

Wilt u liever zelf achter de pannen staan? Dat kan! Het is mogelijk om een kookworkshop te organiseren. Wij zullen voor alle verse ingrediënten zorgen op locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel. Samen met uw gasten zullen wij een diner bereiden. Wilt u liever genieten van heerlijke wijnen? Bij ons kunt u ook een wijnproeverij boeken. U zult veel wijnen mogen testen en onze experts zullen u alles uitleggen over de smaken.

Bel voor meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de bedrijfscatering of de wijnproeverij? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297 of stuur een mail naar info@wapenvandegenkamp.nl. Voor de beste en meest verse catering in Nieuwerkerk aan de IJssel bent u bij ons aan het juiste adres!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.