Catering Gouda

Wij verzorgen de catering voor u!

Heeft u binnenkort een personeelsfeest, huwelijk of wilt u een ontbijt service op locatie regelen en zoekt u een catering Gouda? Het Wapen van Degenkamp staat voor u klaar. Al 125 jaar maken wij de meest lekkere gerechten voor onze klanten in Gouda en omstreken. Wij werken uitsluitend met de vakmensen die werken met de beste producten en ingrediënten om de maaltijden perfect te maken. Bij ons kunt u ook terecht als u een kookworkshop en een wijnproeverij wilt houden in Gouda. Zoekt u een catering die net dat beetje extra biedt? Neem dan snel contact met ons op.

Cateraar Gouda voor ontbijt en lunch service

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt of lunch op locatie? Wij regelen uw bedrijfscatering aan huis in Gouda. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons ontbijt service (breakfast catering) in Gouda. U krijgt dan een mand met heerlijke luxe broodjes, verse sappen of koffie en thee.

Er zit ook een tafelkleed en servies bij, zodat u de ontbijttafel mooi kan dekken. Kiest u voor onze lunch service, dan kunt u kiezen uit:

Catering Gouda
  • Een luxe lunchzak met heerlijke broodjes, roomboter, jus d’orange of melk
  • Lunchdoosje Nijverheid: een stevige lunch vol lekkere ingrediënten
  • Lunchdoos Het Wapen van Degenkamp: hiermee stillen we de lekkere trek

Wilt u precies weten wat er in de lunchboxen zit van onze catering? Kijk dan verder op de website. Heeft u speciale wensen voor het ontbijt of de lunch? Geef ze aan ons door en wij gaan voor u aan de slag!

Uw catering Gouda voor buffetten

Wilt u de catering graag uitbesteden? Wij hebben heerlijke buffetten en culinaire arrangementen voor u klaarstaan. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Koude buffetten
  • Warme buffetten (verzorgde bbq catering of tapas catering)
  • Thema buffetten (high tea catering)

Ons koude buffet bestaat uit heerlijke salades en verschillende vissoorten en stokbrood. Bij het warme buffet kunt u bijvoorbeeld kiezen uit captains diner, maar wij maken ook echte Hollandse stamppotten. Als u voor een thema buffet gaat, kunt u de Spaanse zon naar Gouda halen met onze heerlijke tapas. Kiest u voor onze catering in Gouda, garanderen wij u dat u niets te kort zult komen.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over onze catering die wij bezorgen in Gouda? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u zich richten tot info@wapenvandegenkamp.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een catering in Gouda zoekt!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.