Catering Delft

Wij verzorgen uw catering op locatie

Bent u op zoek naar een professionele catering Delft voor uw personeelsfeest of bruiloft? Of wilt u graag een culinair arrangement bestellen? Neem dan contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij zijn al ruim 125 jaar gespecialiseerd in het bereiden van verse maaltijden voor grote groepen mensen. Wilt u graag een uitgebreid ontbijt,  tapas catering, lunch of barbecue service? Geef al uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. U wilt toch ook alleen de beste buffetten in Delft?

Ontbijt, lunch, culinair en buffet

Wilt u graag een prachtig gedekte ontbijttafel? Onze breakfast catering kan voor u in Delft een heerlijk ontbijt regelen. Als u voor onze ontbijtservice kiest, krijgt u een mand met luxe broodjes, koffie of thee of een verse sappen. Wilt u liever luxe met champagne en een bos bloemen? Ook dat kan. Naast ontbijt hebben wij ook een lunch service. Wij leveren onder andere in catering:

  • Verse broodjes met jus d’orange of melk in een lunchzak
  • Een stevige lunch in lunchdoos Nijverheid
  • De uitgebreide lunchdoos Het Wapen van Degenkamp

Wilt u weten wat er precies in de lunchboxen zit? Kijk dan verder op onze website. Daar zijn ook de prijzen te vinden. Naast ontbijt en lunch verzorgen wij ook warme,- koude, en thema buffetten in Delft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Spaans buffet met overheerlijke tapas, maar ook Hollandse stamppotten worden door ons gemaakt. Zelfs een party catering of een geheel verzorgde bbq in Delft behoort tot onze mogelijkheden. Vraag ons ook naar de mogelijkheden van een heerlijke high tea catering.

Kies voor onze catering aan huis in Delft

Als u voor ons kiest, garanderen wij u de volgende service in Delft:

  • Wij werken met verse producten in de catering
  • Onze koks hebben ruime ervaring in het bereiden van grote maaltijden
  • Onze prijzen zijn scherp
  • Onze catering in Delft zal aan uw eisen en wensen voldoen
Catering Delft

Cateraar Delft: Wij geven ook workshops

Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje organiseren? Ook dan staat Het Wapen van Degenkamp voor u klaar. Wij kunnen op locatie in Delft een wijnproeverij organiseren. Onze mensen hebben ruime ervaring in het schenken van wijnen en zij zullen u alles over de smaak vertellen. Wij geven ook kookworkshops. Onze ervaren koks zullen u de fijne kneepjes van het vak leren in Delft.

Meer informatie? Bel ons

Heeft u interesse in onze catering? Bel ons dan berust. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0610179297 of via de e-mail op info@wapenvandegenkamp.nl. Wij zullen uw vraag over bedrijfscatering snel beantwoorden. Voor een goede catering in Delft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.