Verse maaltijden voor grote groepen

Voor de perfecte catering in Berkel neemt u contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij hebben al ruim 125 jaar ervaring in het bereiden en leveren van heerlijke maaltijden op locatie. Onze collega’s koken met veel passie voor grote groepen mensen. Wij werken uitsluitend met verse producten. Bent u op zoek naar een goede catering in Berkel voor uw personeelsfeest, bruiloft of tuinfeest? Schakel dan onze vakmensen in. Wij verzorgen ook een wijnproeverij en kookworkshop voor u in Berkel.

Kies voor heerlijke broodjes

Wilt u graag een ontbijt of een lunch laten bezorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor catering. Ontbijt en lunch staan bij ons in het teken van lekker eten. Wij hebben verse, luxe broodjes, heerlijke sappen en koffie of thee. Dit alles wordt geleverd in een speciale mand, met linnengoed en servies. Voor lunch verzorgt onze catering belegde broodjes op een schaal. U kunt bij ons zachte bolletjes, pistoletjes of luxe belegde broodjes bestellen. Wilt u lunch voor onderweg? Wij bieden de volgende lunch service aan in Berkel:

  • Een lunchzak
  • Een lunchdoos Nijverheid
  • Lunchdoos Het Wapen van Degenkamp
Catering Berkel

Wilt u weten wat er allemaal in deze catering pakketten zit? Kijk dan voor meer informatie verder op onze website. Heeft u speciale wensen voor uw bedrijfscatering? Geef ze aan ons door en wij gaan voor u aan de slag om een heerlijke lunch te bereiden in Berkel.

De warme buffetten van onze catering in Berkel

Bij ons kunt u terecht voor verschillende buffetten. Onze maaltijden worden gemaakt met de beste ingrediënten, zodat u kunt genieten van een heerlijk buffet in Berkel. Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Koude buffetten
  • Warme buffetten
  • Thema buffetten

Bij ons heeft u keuze uit verschillende arrangementen.

Catering Capelle aan den IJssel

Zo kunt u genieten van culinair arrangement, maar wij maken ook Hollandse stamppotten. Wilt u liever de Spaanse zon in huis halen met onze catering? Bestel dan ons tapas catering met overheerlijke gerechtjes of schakel onze barbecue service in Berkel in. Er zal voor iedere gast wat lekkers bij zitten.

Voor vragen kunt u contact opnemen

Heeft u vragen over onze catering of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0610179297. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Onze medewerkers zullen uw vraag spoedig beantwoorden. Voor de perfecte catering in Berkel bent u bij ons aan het juiste adres!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.