Een buffet voor iedereen

Wilt u zelf geen uren in de keuken staan en bent u op zoek naar een catering in Bergschenhoek? Neem dan contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zullen voor u een heerlijk ontbijt, lunch of buffet naar wens regelen. Met 125 jaar ervaring op zak hebben wij al vele mensen blij gemaakt. Wij regelen de catering op uw personeelsfeest, bruiloft of ander heeft. Geef al uw wensen en eisen door en wij zullen heerlijke gerechten voorschotelen in Bergschenhoek.

Ons aanbod van catering in Bergschenhoek

Wij verzorgen de catering van uw ontbijt, lunch en avondeten aan huis. Onze buffetten worden gemaakt met verse producten. Wij werken met echte vakmensen die het eten met liefde bereiden voor u in Bergschenhoek. Wilt u een ontbijt service? Of wilt u een lunchbox voor onderweg? Maak dan gebruik van onze ontbij en lunch service. U kunt ook bij ons terecht als het gaat om:

  • Warme en koude buffetten
  • Thema buffetten
  • Culinaire arrangementen
  • Party catering
  • Compleet verzorgde barbecue service

Wij kunnen voor u de Spaanse zon in huis halen met ons thema buffet. Door overheerlijke tapas te serveren zal er voor iedere gast wat lekkers te eten bijzitten. Onze catering zal de gasten doen smullen.

Een wijnproeverij of kookworkshop?

Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren? Wij bieden ook de mogelijkheid om diverse workshops te volgen. Zo kunnen wij een wijnproeverij bij u op locatie in Bergschenhoek regelen. Onze vakmannen zullen de mensen alle ins en outs vertellen over wijnen en samen met u proeven. Houd u van lekker eten? Wij geven ook een kookworkshop in Bergschenhoek. De koks van Het Wapen van Degenkamp zullen uw mensen de fijne kneepjes van het vak leren en samen met u een heerlijke maaltijd bereiden!

Catering Bergschenhoek

Kies voor onze service

De klant staat bij ons centraal als het gaat om catering. Wij willen graag dat uw gasten genieten van eten in Bergschenhoek. Als u voor ons kiest, garanderen wij:

  • Bereiding met verse producten
  • Scherpe prijzen
  • De beste bedrijfscatering
  • Vakmanschap van onze koks
  • Een duidelijke communicatie naar u toe

Ofwel, voor de heerlijkste catering in Bergschenhoek moet u bij Het Wapen van Degenkamp zijn.

Stel uw vragen

Heeft u vragen over de catering of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn te bereiken op 0610179297 of stuur een mailtje naar info@wapenvandegenkamp.nl. Voor heerlijk eten en een perfect verzorgde catering in Bergschenhoek ben u bij ons aan het juiste adres.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.