Laat u zich culinair verrassen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de heerlijkste culinaire arrangementen voor u kan verzorgen? Dan moet u bij Het Wapen van Degenkamp zijn. Van culinaire Hollandse stamppotten tot Spaanse tapas: voor de lekkerste arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heerlijke en culinaire arrangementen

Ook in Nederland groeit de belangstelling voor kwalitatief goed eten. Er komen meer restaurants met Michelin-sterren, de kookprogramma’s op tv vliegen je om de oren en ook het aanbod aan kookworkshops groeit. Mensen willen thuis en op locatie kunnen genieten van lekkere culinaire gerechten, en daar mogen best eisen aan worden gesteld. Dat vinden wij bij Het Wapen van Degenkamp ook. Wanneer u voor een van de maaltijden van Het Wapen kiest, kiest u voor gegarandeerd de beste en meest verse producten. Bij deze arrangementen krijgt u heerlijke gerechten voorgeschoteld, die garant staan voor uitgebreid tafelen en genieten. Wij nemen u mee langs verschillende diners en buffetten waar u zich door kunt laten verrassen. Welke van de arrangementen u ook kiest: wij zorgen voor een schitterende opmaak, geserveerd met de beste wijnen die er zijn.

Catering voor elke gelegenheid

Met de 125 jaar ervaring die Het Wapen van Degenkamp op gastronomisch gebied heeft opgedaan, bent u verzekerd van culinaire kwaliteit. Ons doel is om de gehele catering voor elke gelegenheid uit uw handen te nemen, zodat u kunt genieten van een heerlijke dag of avond. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar het eten.Wij verzorgen zowel grote buffetten als kleine hapjes en voor elke gelegenheid zijn er culinaire arrangementen te reserveren.

U kiest toch ook voor ons?

Bekijk hieronder eens een aantal redenen waarom u met Het Wapen van Degenkamp altijd een goede culinaire keuze maakt:

  • Wij maken alleen gebruik van de beste producten
  • Culinaire bereiding door onze koks
  • Op elk gewenste locatie
  • Ook ontbijt- en luncharrangementen
  • Scherpe tarieven
  • Tevens verzorgen wij de aankleding van de arrangementen
Catering Berkel

Organiseer een thema avond

Ook voor het organiseren van thema avonden kunt u bij ons terecht. Wij hebben verschillende arrangementen die uitstekend geschikt zijn voor speciale avonden. Denk eens aan een Spaanse tapas avond. Of een arrangement met party hapjes. Voor iedere gast is er ruime keuze.

Meer informatie?

Wilt u zich ook laten verrassen door de culinaire hoogstandjes van onze topkoks? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 06-10179297. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte opstellen voor onze verschillende culinaire arrangementen.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.