Culinair barbecuen

Het Wapen van Degenkamp staat bekend om de kwalitatief goede producten, het lekkerste vlees zoals bij onze geheel verzorgde bbq Ook met de maaltijden van Het Wapen bent u gegarandeerd van de meest verse producten en een onbezorgde avond. Vlees rechtstreeks van de slager, heerlijk gemarineerd door onze koks. Het is met onze bbq ook mogelijk speciale wensen voor vegetariërs of mensen met allergieën in te willigen.

Uw barbecue uit handen

Bij een bbq komt het vaak aan op de voorbereiding. Boodschappen doen, vlees en vis marineren, salades en sausjes bereiden, noem maar op. En na afloop ook nog een grote afwas doen is niet het meest leuke klusje. Het is dan prettig om de voorbereiding en het opruimen uit handen te geven. De verzorgde bbq van Het Wapen van Degenkamp biedt deze mogelijkheid. Met deze service ontzorgen wij mensen om zowel gastheer als gastvrouw ook van de barbecue te kunnen laten genieten. U heeft geen omkijken meer naar het eten en u bent verzekerd van een gezellig verzorgde barbecue, waarbij het uw gasten aan niets ontbreekt.

Verzirgde bbq

Onze verzorgde bbq

U wilt genieten van een onbezorgde bbq? Verzorgd van A tot Z? Laat dat nu hetgeen zijn waar Het Wapen van Degenkamp in is gespecialiseerd. Als u kiest voor onze verzorgde barbecues, bent u verzekerd van:

  • Vlees en vis van de beste kwaliteit
  • Uitgebreide keuze
  • Wij houden rekening met speciale wensen
  • Heerlijke salades en bijgerechten
  • Onze kok staat voor u achter de bbq
  • Vrije keuze voor locaties
  • Ideaal voor grote groepen
  • Gunstige prijzen

Met liefde een verzorgde maaltijd

Het Wapen van Degenkamp maakt uiteraard alleen gebruik van de allerbeste en meest verse producten. We maken op basis hiervan met liefde de meest uiteenlopende gerechten. We zorgen niet alleen voor een explosie aan smaak, maar ook de opmaak van onze gerechten komt niets te kort. Het oog wil immers ook wat! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en vele mensen zijn u al tevreden voorgegaan. Laat u zich ook eens door onze verzorgde barbecues verrassen!

Offerte op maat?

Wilt u weten wat wij op het gebied van bbq kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en voorkeuren om u een geheel verzorgde avond te bezorgen. Ook voor zakelijke gezelschappen is het mogelijk een verzorgde barbecue te reserveren. Om een offerte op maat op te vragen, bel dan eens naar 06-10179297 en informeer naar een verzorgde bbq!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.