Verras uw gasten met de Spaanse keuken!

Ook voor tapas catering bent u bij Het Wapen van Degenkamp aan het juiste adres. Laat de Spaanse keuken uw gasten ook op uw feest of gelegenheid verrassen en ontdek de mogelijkheden van onze tapas catering.

Wat zijn tapas?

Tapas zijn kleine hapjes die men voornamelijk in Spanje voor het middag of avondeten worden gegeten. Omdat de Spanjaarden pas laat avondeten, eten zij rond vier uur vaak kleine gerechtjes om eventuele honger te stillen. Deze gerechtjes varieerden van vishapjes tot vleeshapjes, gemarineerd of met groenten. Tapas vinden hun oorsprong in Andalusië waar kleine plakjes chorizo of ham op een glas gelegd werden om vliegen uit drankjes te weren. Van al deze hapjes kregen de mensen meer dorst en u kunt wel raden hoe gezellig deze uurtjes werden…

Laat onze catering u helpen

Tegenwoordig is het eten van deze Spaanse gerechtjes ook in Nederland populair. Tapasrestaurants schieten als paddenstoelen uit de grond en veel mensen vinden zelf thuis tapas maken een leuke bezigheid. Toch is dit nog best een aardig klusje, zeker wanneer u deze verschillende gerechtjes voor grote gezelschappen moet maken.

Catering Capelle aan den IJssel

En laat Het Wapen van Degenkamp daar nou bij kunnen helpen met onze catering!

Waan u in het zonnige zuiden

Het Wapen van Degenkamp heeft al meer dan 125 jaar ervaring met catering en weet van elke gelegenheid een smakelijk festijn te maken. Onze Spaanse themabuffetten zijn erg populair en we kunnen nu ook voor tapas catering zorgen. U waant zich door onze catering samen met uw gasten helemaal in het smakelijke zonnige zuiden. Of het nu om een bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, opening of borrel gaat: bestel onze Spaanse gerechten voor uw speciale gelegenheid en wij zorgen voor een smaakbeleving om nooit te vergeten.

Waarom Het Wapen van Degenkamp?

Waarom zou u voor Het Wapen van Degenkamp kiezen? Nou dat is simpel:

  • Wij leveren onze catering op elke gewenste locatie
  • Wij werken alleen met de beste kwaliteit producten
  • Onze koks hebben jarenlange ervaring
  • Dit alles tegen scherpe tarieven

Bent u al overtuigd?

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u voor uw catering voor tapas bij Het Wapen van Degenkamp moet zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan. Bel ons op 06-10179297 en laat u informeren over de mogelijkheden voor tapas catering.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.