Al ruim 125 jaar ervaring met cateren

Zoekt u een goede kok voor uw party catering? Het Wapen van Degenkamp heeft al ruim 125 jaar ervaring in het bedenken, bereiden en serveren van heerlijke hapjes op uw personeelsfeest of bruiloft. Wij hebben al vele gasten blij gemaakt met ons heerlijke eten. Onze keuze is ruim. Wilt u een warm of koud buffet? Geef uw wensen door en wij verzorgen het eten op uw party. U kiest toch ook voor onze catering?

Wij verzorgen een party catering in de omgeving van Zoetermeer, Rotterdam, Pijnacker, Nieuwekerk aan de IJssel, Gouda, Delft, Capelle aan den IJssel, Berkel en Bergschenhoek.

De expert in party catering

Ga niet langer zelf in de keuken staan op uw party, maar kies voor de service van Het Wapen van Degenkamp. Wij nemen de volledige catering uit handen. Onze koks bedenken samen met u de hapjes, bespreken de aankleding van het feest en bereiden de hapjes met passie. Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. De organisatie van uw party is bij ons in goede handen!

Catering Nieuwekerk aan de IJssel

Wat wij voor u verzorgen

Wilt u een feest houden in uw tuin? Dan kunnen wij voor u een grote partytent regelen. Mocht het dan slecht weer zijn, kunnen uw gasten toch nog warm en droog genieten van de heerlijke hapjes op uw feest. Houdt u de party binnen? Dan kunnen wij de gehele aankleding van de ruimte verzorgen. Wij maken de tafels mooi op, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Natuurlijk staat de catering bij ons centraal, maar wij nemen graag ook de complete entourage voor onze rekening.

Redenen om voor ons te kiezen

Wij leveren uitsluitend vakmanschap. Onze koks bereiden de catering met passie voor en dat proeft u ook in het eten. Maar dat is niet alles. Redenen om voor onze service te kiezen op uw party:

  • Wij gebruiken alleen verse producten
  • Onze koks zijn zeer gespecialiseerd
  • Onze prijzen zijn scherp
  • Ook catering van ontbijt en lunch mogelijk
  • Wij leveren voor u op locatie

Twijfel niet langer en schakel Het Wapen van Degenkamp in voor uw party catering!

Boek nu!

Wilt u gebruikmaken van onze catering? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0610179297 en via info@wapenvandegenkamp.nl. U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte opvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kies voor onze party catering om uw feest compleet te maken.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.