Een heerlijk ontbijt

Luxe broodjes, de heerlijkste sappen en verse koffie. Met de ontbijtservice van Het Wapen van Degenkamp maakt u altijd een goede keuze. Informeer eens naar de mogelijkheden van onze ontbijtservice en verras uw geliefde of familie eens met een heerlijk vers ontbijt! Maar let op, als u eenmaal geproefd hebt van ons ontbijt, dan wilt u nooit meer iets anders als ontbijt. Verleidelijk lekker dus.

Wij leveren een ontbijt service in de regio van Bergschenhoek, Delft, Pijnacker, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Berkel, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan de IJssel.

De belangrijkste maaltijd

Het ontbijt wordt ook wel de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Er wordt energie mee opgedaan waar men de hele dag op kan teren. Wij raden dan ook aan het ontbijt niet over te slaan. En wat is er nu leuker om bij een speciale gelegenheid extra uit te pakken met het ontbijt? Dat is waar het bij onze ontbijtservice om draait. Misschien voor moederdag, of de verjaardag van een goede vriend. En wilt u er graag een bos bloemen, persoonlijke kaart, gedekte tafel en een fles champagne bij laten bezorgen? Geen probleem. Onze ontbijtservice valt altijd in de smaak.

De mogelijkheden van onze ontbijtservice

Wij geven u graag een beeld van wat er onder andere bij onze ontbijtservice is inbegrepen:

  • Luxe belegde broodjes
  • Verse sappen
  • Koffie en thee
  • Vers fruit
  • Verschillende soorten beleg
  • Croissants en krentenbollen
  • En meer!
Ontbijtservice

Deze lekkernijen worden geleverd in een mand inclusief linnen en bestek. Het is met onze ontbijtservice ook mogelijk om een compleet gedekte tafel te laten verzorgen.

Wensen of voorkeuren?

Zoals u kunt zien is onze ontbijtservice zeer uitgebreid. U krijgt gegarandeerd de verste producten, bereid door onze vakkundige koks. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren ten aanzien van het ontbijt? Laat het ons weten! Wij komen altijd met een geschikte oplossing voor u. Het is ook mogelijk om een ontbijt voor grote groepen mensen te regelen. Bijvoorbeeld voor bedrijven of andere grote gezelschappen. Neem eens contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen regelen. Wij doen het met liefde.

Ontbijt regelen?

Wij komen met onze ontbijtservice graag bij u thuis of op locatie om een smakelijk ontbijt voor u te verzorgen. Wilt u weten wat Het Wapen van Degenkamp voor u kan betekenen? Bel ons op 06-10179297 en informeer eens naar de mogelijkheden. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor onze ontbijtservice opstellen.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.