Een mooie fietsroute door het Rotterdamse Katendrecht

Wilt u er binnenkort eens lekker een dagje op uit met vrienden, familie of collega’s? Maak dan eens een mooie fietstocht in de buurt van Rotterdam! Met het feestelijke fiets arrangement van Partyboerderij het Wapen van Degenkamp wordt uw uitje gegarandeerd een succes. Wilt u graag meer informatie over dit arrangement? Lees dan snel verder op deze pagina of neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site.

De inhoud van het arrangement

Sinds kort kunt u bij Het wapen van Degenkamp terecht voor een mooie fietstocht door Rotterdam. De fietstocht vindt plaats bij genoeg deelname op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 12:30 uur. Zijn er veel aanmeldingen voor de fietstocht? Dan start er een tweede ronde om 15:00 uur. Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

Fietstocht Rotterdam

  • Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen bij het Wapen van Degenkamp met koffie of thee en een appelbinkie met slagroom
  • Vervolgens maakt u onder leiding van entertainer en bekende Rotterdammer Jack Kerklaan de prachtige fietstocht ‘rondje Katendrecht’. Deze fietstocht duurt ongeveer anderhalf uur
  • Bij terugkomst wordt u verwend met een heerlijk high tea arrangement en krijgt u het fotoboek ‘Rotterdam Katendrecht in de 20e eeuw’
  • Als klap op de vuurpijl krijgt u nog een tas met ambachtelijke, vers gebakken broden uit de bakkerij Degenkamp mee naar huis!

Wilt u deze prachtige fietstocht door Rotterdam ook graag meemaken? Neem dan snel contact op met Het wapen van Degenkamp!

De kosten van het arrangement

De kosten voor dit arrangement bedragen € 47,50 per persoon. Heeft u zelf geen fiets ter beschikking in Rotterdam? Dan kunt u voor € 6,50 een fiets huren voor tijdens de fietstocht. Het is ook mogelijk om afzonderlijk een high tea te reserveren of het fotoboek te bestellen. De prijs voor het fotoboek bedraagt € 29,50. Het high tea arrangement kost € 24,50 per persoon. Met al deze leuke extra’s maakt u uw fietstocht door Rotterdam helemaal compleet!

Bakkerij museum Degenkamp

Als een leuk extraatje kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9:00 en 13:00 het Bakkerij museum Degenkamp bezoeken. De bakkerij heeft ook verschillende interessante aanbieden zoals:

  • Op vrijdag: 3 desembroden naar keuze voor de prijs van 2
  • Op zaterdag: 4 appelbinkies voor de prijs van 3
  • Op zondag: 5 roomboter croissants voor de prijs van 4

Kom dus voor of na uw fietstocht door Rotterdam gezellig langs in het bakkerij museum!

high tea catering

Museum bakkerij

Contact opnemen met Het wapen van Degenkamp

Heeft u nog vragen over ons arrangement of wilt u graag deze mooie fietstocht door Rotterdam meemaken? Neem dan gerust contact met ons op! Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U kunt ook bellen naar: 06-10179297 of mailen naar: info@wapenvandegenkamp.nl. Voor een mooie fietstocht door Rotterdam bent u bij Het wapen van Degenkamp aan het juiste adres!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.