Bij ons aan het juiste culinaire adres

Bij Het Wapen van Degenkamp bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een heerlijk culinair arrangement. Of het nu gaat om ons culinair Hollands Stamppottenbuffet of onze gerechten uit de Spaanse keuken: voor een lekker en culinair arrangement moet u bij ons zijn.

Wij zorgen voor een culinair arrangement

De belangstelling in Nederland voor kwalitatief goed en smakelijk culinair eten groeit. Kijk eens naar het groeiend aantal kookprogramma’s op televisie en het aanbod aan kookworkshops. Ook wanneer u thuis of op locatie culinair van bepaalde gerechten wilt genieten, mogen daar best een aantal eisen aan worden gesteld. Kiest u voor een heerlijk hoogstandje van Het Wapen van Degenkamp, dan bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit producten. U krijgt een heerlijk culinair diner of buffet voorgeschoteld, waarmee u heerlijk uitgebreid kunt tafelen. Ons arrangement neemt u mee langs verschillende gerechten waar u zich door kunt laten verleiden. Onze koks doen hun best om het u volledig naar de zin te maken. Welk arrangement u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het er altijd schitterend uitziet en wordt geserveerd met de beste wijnen die er zijn.

Onze mogelijkheden

Het Wapen van Degenkamp heeft ruime ervaring met het organiseren van catering op locatie. Ons doel is u ontzorgen en wij streven dan ook altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Naast de grotere buffetten en diners kunt u ook kiezen voor een arrangement met kleine hapjes. Of wat denkt u van een speciaal feestarrangement? Bekijk hieronder eens een greep uit onze mogelijkheden:

  • Altijd de verste producten
  • Bereiding door onze topkoks
  • U heeft een vrije keuze in locatie
  • Wij verzorgen ook de aankleding
  • Gunstige tarieven
  • Ook voor ontbijt en lunch
Culinair arrangement

Thema avond organiseren?

Een arrangement is ideaal wanneer u besluit een thema avond te organiseren. Kies bijvoorbeeld eens voor ons tapas arrangement. Of wellicht gaat u voor een Hollandse avond met een stamppottenbuffet. Voor iedere gast zal er ruime keuze zijn.

Laat u eens verrassen

Wilt u ook genieten van de gastronomische hoogstandjes van onze koks? Laat u culinair verrassen en vraag eens een vrijblijvende offerte bij Het Wapen van Degenkamp aan. Bel ons op 06-10179297 en laat u informeren over de mogelijkheden van ons culinair arrangement.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.