Lekker eten voor al uw gasten

Zoekt u een catering service voor uw bedrijfsfeest of bruiloft? Neem dan contact op met Het Wapen van Degenkamp. Wij hebben al ruim 125 jaar ervaring in het bereiden van heerlijke maaltijden voor grote groepen. Niets is ons te gek. Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Wij verzorgen de catering tot in de puntjes en zullen uw feest tot een culinair hoogtepunt maken. U kiest toch ook voor onze catering service?

Ons ruime aanbod

Als u voor onze catering kiest, kiest u voor service en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste producten die vers van het land komen. Onze service is breed. U kunt bij ons kiezen uit het volgende:

  • Ontbijtservice
  • Lunchservice

U kunt bij ons een uitgebreide mand krijgen met allemaal lekkers voor het ontbijt.

Catering Nieuwekerk aan de IJssel

Daarin zitten verse broodjes met beleg, koffie en thee en heerlijke sappen. Voor de lunch regelen wij een bord met diverse harde en zachte broodjes. U kunt ook lunchpakketten kiezen voor onderweg. Neem contact op voor de mogelijkheden van onze catering. Wij regelen daarnaast ook uw avondeten zoals:

  • Warme en koude buffetten
  • Themabuffetten

Wilt u bijvoorbeeld de Spaanse zon naar Nederland halen? Maak dan gebruik van ons Spaanse buffet. Uw gasten kunnen kiezen uit diverse tapas. Maar wij verzorgen ook Hollandse buffetten zoals stamppotten. Meer weten over ons aanbod in catering? Neem dan gerust contact met ons op voor de service die wij bieden.

Kies voor onze catering service

Wij werken uitsluitend met de beste koks die uw catering verzorgen. Bij ons krijgt u het volgende:

  • Service tegen een scherpe prijs
  • Ruime keuze uit buffetten
  • Koks die koken met passie
  • Aankleding van de gelegenheid ook mogelijk
  • Uitsluitend verse producten

Twijfel niet langer en ga niet zelf uren in de keuken staan. Besteed het koken uit aan echte vakmensen en schakel Het Wapen van Degenkamp in. Wij bieden goede service.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat de catering gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons telefonisch bereiken op 0610179297 of via de e-mail op info@wapenvandegenkamp.nl. Wij verzorgen uw catering service tot in de puntjes!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.