Eet smakelijk!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een catering voor de lunch heeft? Dan bent u bij Het Wapen van Degenkamp aan het juiste adres. Wij verzorgen met onze catering de heerlijkste broodjes, verse sappen en het smakelijkste beleg. Of u met uw lunch nu een mooi gedekte tafel wilt of een lunchpakket voor onderweg: het is allemaal mogelijk. Geef uw wensen en voorkeuren aan ons door en wij doen ons best om u een smakelijke lunch te bezorgen.

Culinaire hoogstandjes

Het Wapen van Degenkamp heeft al meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van gastronomie en catering. Met recht zijn wij dan ook een begrip op gastronomisch gebied. Wij weten daarom als geen ander hoe we u een smaakvolle ervaring kunnen geven en van elke gelegenheid een culinair hoogstandje te maken. Onze lunch biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Verschillende soorten broodjes
  • Ruime keuze uit beleg
  • Lunch meenemen voor onderweg
  • Verschillende soorten fruit
  • Verse dranken zoals sap en melk

De keuze voor onze catering voor luncharrangementen gaan van eenvoudig tot luxe. Wij houden daarbij altijd rekening met uw wensen of speciale voorkeuren. Wilt u meer weten over de inhoud van bijvoorbeeld onze lunchpakketten? Kijk dan vooral eens verder op onze website, waar dit uitgebreid staat beschreven.

Speciale voorkeuren voor de catering van uw lunch?

Onze koks hebben liefde voor het vak en bereiden uw lunch met veel passie en kunde. Dit kunt u dan ook terug proeven in de heerlijke broodjes die wij met onze catering voor lunch serveren! U bent met onze catering gegarandeerd van de meest verse producten. Heeft u speciale voorkeuren of zijn er dingen die u in verband met bijvoorbeeld een allergie niet kunt eten? Laat het ons weten, dan houden wij daar uiteraard rekening mee met de bereiding. Ook is het mogelijk om onze catering op locatie en voor grote groepen te regelen. Neem eens contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Catering Capelle aan den IJssel

Vraag een offerte aan!

Wij komen graag bij u thuis of op locatie om een smakelijke lunch voor u te verzorgen. Wilt u eens informeren naar de mogelijkheden van deze catering bij het Wapen van Degenkamp? Bel ons op 06-10179297 en vraag een vrijblijvende offerte met betrekking tot de catering voor de lunch aan.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.