Al 125 jaar een begrip in catering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een catering aan huis kan verzorgen? Neem dan eens contact op met Het Wapen van Degenkamp. Al 125 jaar zijn wij een begrip in Rotterdam en omgeving en verzorgen uw catering aan huis dan ook met de lekkerste gerechten en producten zodat u daar geen omkijken naar heeft!

Tevreden klanten

Afgelopen jaren is de vraag naar verzorgde buffetten aan huis enorm toegenomen. Of het nu gaat om een verzorgde barbecue, hapjes, ontbijt of lunch of noem maar op: mensen vinden het tegenwoordig prettig en luxe om dit door een professioneel bedrijf in catering te laten verzorgen. Veel tevreden klanten gingen u dan ook al voor.

Laat het aan ons over

Misschien wilt u iemand verrassen met een tuinfeest. Of wilt u liever zelf geen omkijken hebben naar de organisatie van die uitgebreide lunch bij u thuis. Geen probleem, dit kunt u gerust aan onze catering overlaten. U heeft op deze manier de beschikking over de smakelijkste gerechten zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te regelen. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan arrangementen die ook voor u aan huis kunnen worden geregeld.

Een onvergetelijke gelegenheid

Ons bedrijf in catering bestaat al 125 jaar. U kunt dan ook van ons verwachten dat wij specialist zijn op het gebied van onder andere catering aan huis en overige locaties. Wij doen altijd ons uiterste best om uw feest of speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Catering Capelle aan den IJssel

Niet alleen kunt u bij Het Wapen van Degenkamp uitgaan van de beste kwaliteit gerechten en smaken, maar ook de opmaak van de gerechten komen bij ons niets tekort. U zult het haast zonde gaan vinden om van onze culinaire arrangementen aan huis te gaan genieten!

Impressie van onze catering aan huis

Hieronder geven wij u graag een impressie van het aanbod aan catering dat Het Wapen van Degenkamp u te bieden heeft:

  • Ontbijtservice
  • Lunchservice
  • Verschillende soorten buffetten
  • Koude en warme hapjes
  • Catering voor feesten en partijen

Interesse?

Wij komen graag bij u aan huis om de smakelijkste gerechten voor u te verzorgen. Wilt u weten wat het Wapen van Degenkamp voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bel 06-10179297 en vraag eens naar de mogelijkheden op het gebied van catering aan huis.

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.