Op uw gemak barbecuen

De barbecue service van Het Wapen van Degenkamp staat bekend om het gemak en de kwaliteit van de producten. Het vlees komt rechtstreeks van de slager en wordt ambachtelijk door onze topkoks gemarineerd en gekruid. Wij houden met onze barbecue service uiteraard rekening met speciale wensen zoals bij allergieën of vegetariërs. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Laat het aan ons over

Bij het organiseren van een barbecue komt natuurlijk veel kijken. U moet een hoop boodschappen inslaan, vlees, vis, salades en sausjes bereiden. Om de afwas na afloop niet te vergeten. Vaak gaat er meer tijd in de voorbereiding zitten dan in de barbecue zelf. Hoe prettig is het dan om de voorbereiding en het opruimen aan een professioneel bedrijf over te laten? Onze service is erop gericht mensen een stukje te ontzorgen, zodat gastheer en gastvrouw zelf ook van de barbecue kunnen genieten. U heeft geen enkel omkijken meer naar het eten en alles wordt door Het Wapen van Degenkamp tot in de puntjes verzorgd!

Verzirgde bbq

Wel de lusten, niet de lasten?

U wilt wel de lusten, maar niet de lasten van de barbecue? Geen probleem, wij regelen dat graag voor u. Als u kiest voor onze service, dan bieden wij u het volgende:

  • Alleen de beste kwaliteit vlees en vis
  • Ruime keuze
  • De lekkerste salades en bijgerechten
  • Een van onze koks staat voor u te barbecuen
  • Wij zorgen voor de aankleding en het opruimen
  • Op elk gewenste locatie
  • Ideaal voor grote gezelschappen
  • Dit alles tegen scherpe tarieven!

Ook zakelijk genieten van de barbecue service

Ook voor zakelijke gezelschappen is het mogelijk om onze service in te schakelen. Wat dacht u van een personeelsfeest of openingsparty? Dat organiseren wij met gemak voor u. Van A tot Z wordt de barbecue voor u geregeld.

Over ons

Het Wapen van Degenkamp heeft al meer dan 125 jaar culinaire ervaring. Catering op locatie en bij u thuis zijn onze specialiteiten en dit doen wij met liefde. Dit proeft u ook terug in de heerlijke gerechten die onze koks dagelijks bereiden. Vele tevreden klanten gingen u ook al voor met onze service en wij hopen u ook een culinaire avond of dag te mogen bezorgen!

Barbecue service

Informatie nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan. Wij brengen met onze service uw wensen en voorkeuren in kaart en bespreken bijvoorbeeld het aantal mensen en de locatie. Bel 06-10179297 voor meer informatie en wij hopen u snel te mogen verrassen met onze barbecue service!

Copyright © 2019 Het wapen van Degenkamp.